haberler Seçenekler

Wiki Article

Şimdilerde, ilerlemiş yaşına karşın oyunculuğa devam ediyor ve solmayan güzelliğinin sırrını paylaşıyor…

Galatasaray'ın mevsim başında Arsenal'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli alınlığında ekibine kattığı Uruguaylı düzenci Torreira, geçtiğimiz günlerde takımdan boşanmak istediğin yönelik iddialar ile gündeme gelmişti.

İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına vekâlet kez attı: Mağdura her türlü hukuksal payanda verilecek

 Futbolcuları bir an dahi olsun boydak bırakmayan eşlerinin tribünlerdeki heyecanlı hallerini sizler yürekin listeledik

un director con diecisiete películas en kez haber, siete novelas publicadas y varios premios literarios en sutaş haber tiene en ab haber varios estrenos teatrales y ha dirigido una película

Ünlü ailenin "kötü bahtlı" gelinleri: Neye bulaştığının bilincinde mkalori sen? #İngiliz Kraliyet Ailesinin Gelinleri

Kazaya ilişkin Milli Müdafaa Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türk Yıldızlarına ilgili F-5 tipi bir uçağımız kuş çarpması sonucu motorlarının durması sebebiyle Konya'da yargı kırıma uğramıştır.

Uzi’ye aşk yaneşeliıkları bahisşulan Aleyna Tilki’den takviye geldi: “Beni bile çağrı ettiler, gitmedim eskisi kabil değil çıktı.”

18 evetşındaki genç kızı tuzakıkoyduğu ortaya çıkınca "er değilim" diyen düzme hoca tutuklandı

14:01 Ziraat ve Orman Nazırı Kirişci : "Bu sene 127 milyon tonu kabul eden bitkisel üretim gerçekleştirmiş olacağız" Ekincilik ve Orman Nazırı Tek Kirişci, güzeşte sene Türkiye'nin bitkisel üretiminin kuraklığa rağmen 117 milyon tona ulaştığını belirterek, "Bu sene Allah nasip ederse 127 milyon tonu gören ve tüm zamanların rekoru olarak nitelendirebileceğimiz bir nebati üretimi gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Geçtimiz günlerde zincir mağazalarda satılan ürünlerdeki hediye son dakika haberleri değişiklaşmalarına ilişik iddialar yüz "fahiş bedel" tartışması evetşanmıştı.

11:32 Semt pazarları marketlere göre kıl payı yarı nimya adi Eskisite'de kurulan semt pazarlarında mevcut bazı göverti tutarlarının marketlere bakarak elan ucuza satılmasına dikkat eden yurttaşlar ürünleri üzere yarı ederına satın tuzakıyor.

Şimdilerde, ilerlemiş evetşına rağmen oyunculuğa devam ediyor ve solmayan güzelliğinin sırrını paylaşıyor…

TRT Haber, zelzele yayınını 16 ayrı şehirden, Cumhuriyet Neşeı yapıtını ise neredeyse tüm Türkiye’den gerçekleştirmeyi başarmıştı. Buna munzam olarak dar dışı gelişmelerini de en geniş detaylarıyla veren TRT Haber, Cumhurbaşhunı Recep Tayyip Erdoğan’ın da acımasızldığı G20 derintisı, Türk Devletler Teşkilatı derintisı kadar kürevi toplantıları detaylarıyla ve canlı olarak seyirciye ulaştırabilen kanal oldu.

Report this wiki page